عسل و پیاز در درمان بیماری ها به خوبی شناخته نشده و افراد کمی با فواید مصرف پیاز و عسل آشنا هستند.

بر خلاف دیگر مقالات ما در آهوتا که بیشتر درباره عسل درمانی می باشد، در این مقاله تمرکز بیشتری

بر روی پیاز داریم! در صورتی که از شربت سرفه کنونی خود ناراضی هستید، عسل و پیاز را امتحان

کنید که نوعی داروی سرفه است. این ترکیب، نوعی شربت خوش طعم و موثر می‌باشد. شاید باورتان نشود،

اما با استفاده پیاز می‌توان داروهای طبیعی زیادی تولید نمود.
خواص عسل و پیاز برای انسان
یک ویروس بسیار ناخوشایند درون بدن ما وجود دارد که هیچ پزشکی نمی‌تواند آن را از بین ببرد.

این ویروس جدید، تازه و قوی است که هیچکس منشأ آن را نمی‌داند و نمی‌توان با استفاده

از واکسن از دست این ویروس رها شد.

اتفاقی در یک کودکستان برای پسرم رخ داد که از قبل تحت تأثیر مصرف بره موم (پروپولیس)

بوده و بدن او تا حدی مقاوم بود. با این حال به نوعی طب ویرسی مبتلا شد که شامل آبریزش

بینی و سرفه می‌شد. وضعیت گلوی او خوب بود که احتمالاً به دلیل مصرف بره موم بوده است،

اما سرفه‌های او بسیار شدید بود.

ابتدا مصرف روزانه ۴ قاشق چای خوری شربت جوانه کاج برای او تجویز شد که اثر چندانی

در رفع مشکل او نداشت. دوست داشتم مقادیر بیشتری شربت جوانه کاج مصرف نماید،

اما این شربت حاوی بنزوات سدیم بود که مصرف مقدار زیاد آن باعث مسمومیت می‌شود.

سپس شربت سیاه خانگی را امتحان کردم که از تربچه سیاه تولید می‌شود، اما این شربت

بیشتر بر روی گلوی او اثر داشت، بنابراین تأثیری بر سرفه نداشت. سپس روش‌های پزشکی

را امتحان کردیم: افشانه‌ای حاوی ۱ میلی‌لیتر دگزامتازون و ۲ میلی‌لیتر آب شور، که هیچ نتیجه‌ای در بر نداشت.

پس از دو هفته، خود من نیز به این ویروس مبتلا شدم. من لوزه خود را در دوران جوانی

جراحی کرده بودم، بنابراین این ویروس مستقیماً وارد حنجره من شده و باعث سوزش

گلو و سپس گُنگی و سرفه من شد. ترکیب عسل و شربت تربچه سیاه تأثیر خوبی بر گلوی من داشت.

عسل و پیاز
ترکیب عسل و پیاز برای درمان سرفه

تصمیم گرفتم تا برای رفع مشکل سرفه فرزندم، از ترکیب عسل و پیاز استفاده کنم. این کار پس

از ۲ روز سرفه او را کاملاً رفع کرد.

تهیه این داروی طبیعی بسیار ساده است. یک پیاز را بصورت خلالی خرد کرده و درون یک کاسه بریزید.

بر روی آن عسل بریزید و بگذارید این مواد به مدت چند ساعت با یکدیگر ترکیب شوند. پس از آن، ترکیب شما آماده است.

به مدت دو روز، یا هر مدت زمانی که دفعات سرفه شما کاهش می‌یابد، هر دو ساعت ۱ قاشق چایخوری

از این ترکیب را میل کنید. پس از آن، دفعات مصرف را کم کنید تا زمانیکه به میزان ۳ بار در روز برسید.

حتی در صورتی که سرفه‌های شما متوقف شدند، این شربت را به مدت یک هفته تا ۱۰ روز مصرف نمایید.

کودکان نیز می‌توانند این ترکیب را مصرف نمایند، زیرا مصرف پیاز هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند،

مگر در مواقعی که اثر ملین خفیف بر روی روده داشته باشد.

عسلی که انتخاب می‌کنید، می‌تواند می‌تواند از هر نوعی باشد، به شرط اینکه عسل خام تهیه کنید.

همچنین عسل موجود باید مایع باشد، زیرا در صورتی که عسل متبلور شده باشد، در واقع نمی‌توانید

از آن استفاده کنید. اگر با چنین مشکلی مواجه شدید، باید آن را گرم کنید تا مجدداً به حالت مایع در بیاید.

برای این منظور شیشه عسل را درون آب داغ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن را به هم بزنید.

سپس آن را از درون آب در آورده و بگذارید تا خنک شود، زیرا تنها در این حالت می‌توانید آن را با پیاز ترکیب

کنید و هرگز عسل داغ را بر روی پیاز نریزید.

شربت پیاز و عسل

اگر عسل طبیعی ندارید
در صورتی که عسل طبیعی در اختیار ندارید می‌توانید از شکر استفاده کنید. البته توقع خواص عسل

طبیعی را از آن نداشته باشید.

بنابراین مراحل زیر را انجام دهید:

– یک پیاز بزرگ را پوست کنده و آن را به دو نیم تقسیم کنید و درون یک کاسه قرار دهید.

– روی هر نصف پیاز را با ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای بپوشانید.

– روی این کاسه را به مدت یک ساعت بوسیله یک بشقاب بپوشانید.

– سپس شربت بدست آمده را مصرف کنید، یا اگر یک فرد بزرگسال هستید، کل پیاز را بخورید.

مطالعه پیاز و عسل ، دارویی طبیعی برای عفونت باکتریایی
تأثیر این روش همانند ترکیب عسل و پیاز نخواهد بود، اما حداقل می‌توانید از خواص اکسپکترانت پیاز بهره‌مند شوید.

یکی از روش‌های موثر جهت رفع خلط سینه، مخلوط پیاز با روغن نارگیل است. سینه خود را بوسیله این مخلوط بپوشانید،

روی آن حوله بگذارید و سپس آن را با یک تکه پارچه ببندید.

احتیاط
در صورتی که مبتلا به یک اختلال خونریزی هستید، به خاطر داشته باشید که پیاز ممکن است سرعت

انعقاد خون را کاهش داده و زمانی که به عنوان دارو مصرف می‌شود، ریسک خونریزی را افزایش دهد.

مشخص نیست که آیا مصرف آن بصورت دمنوش نیز همین اثر را دارد یا خیر، اما ممکن است بخواهید

این شربت را به دفعات کمتری مصرف نمایید. هیچ تحقیقی بر روی اثرات این شربت در اینگونه شرایط انجام نشده است.

اگر یک فرد بزرگسال هستید و نمی‌توانید پیاز و عسل را در طول روز مصرف نمایید،

بهتر است ترکیب قهوه و عسل را امتحان کنید.

خواص پیاز

چرا پیاز اینقدر برای بدن مفید است؟

پیاز حاوی مواد زیر است:

– مواد معدنی: پتاسیم، فسفر، کلسیم، منگنز، سدیم، گوگرد، آهن، روی، مس، سلنیوم

– ویتامین‌ها: ویتامین B1 و B2، ویتامین C، اسید فولیک، ویتامین‌های A و E

– آمینو اسیدها: اسید گلوتامین، آرژینین، لیسین، گلیسین و غیره

– روغن‌های اساسی به همراه ترکیبات گوگرد

– کورستین

– آلیسین (مقدار آن در پیاز کمتر از سیر است)

پیاز در طول تاریخ
* پلینیوس، یک دانشمند رومی معروف قرن اول در زمینه علوم طبیعی، برای افرادی که توسط سگ

هار گاز گرفته شده بودند، مصرف خوراکی پیاز خام یا استفاده از آن به عنوان یک ضماد موضعی را تجویز می‌کرد.* پلاتتوس پیاز را برای مقابله با جذام توصیه می‌کرد.
* سلسوس، نویسنده قدیمی ۸ کتاب پزشکی، پیاز را جهت مقابله با تب نوبه تجویز می‌کرد.

* نرو، امپراطور روم در قرن اول میلادی، بای داشتن صدایی رسا، پیش از خوانندگی پیاز مصرف می‌کرد.

* لیک از پیاز برای درمان نیش پشه‌ها استفاده می‌کرد.
* لوییس می‌گفت که پیاز دارویی شگفت‌انگیز برای درمان تاول است.
* سیدنهام و کولم، پیاز را برای مقابله با هیدروپسی توصیه می‌کردند.

* پاخاگورو از پیاز به عنوان داروی یرقان استفاده می‌کرد.

* برخی افراد بومی آمریکای شمالی، از پیاز برای مقابله با روماتیسم و فلج استفاده می‌کردند.
* قبیله‌های زولو در آفریقای جنوبی، پیاز و سیر را برای درمان جوش و دمل بکار می‌بردند.
شربت عسل و پیاز

پیاز دارای خواص ضدباکتریایی است

پیاز گیاه خارق‌العاده‌ای است. تحقیقات متعددی درباره ظرفیت ضدمیکروبی وجود داشته‌اند و

نتایج آن‌ها بسیار خوب بوده و نشان دهنده فعالیت ضدمیکروبی آن در برابر ۸ گونه میکروب هستند.

حتی زمانی که پیاز با عسل ترکیب شود، این خاصیت‌ها بیشتر می‌شوند.

تحقیق دیگری نشان می‌دهد که پیاز و عسل خاصیت مقابله با استافیلوکوکوس اورئوس،

استرپتوکوکوس فکالیس، کاندیدا آلبیکانس، کلبسیلا پنومونیه، سودوموناس آئروژینوزا،

اشریشیا کولی، گونه‌های سالمونلا و شیگلا دیسانتری را دارند.

پیاز به تنظیم فشار خون بالا کمک می‌کند

طب سنتی چینی برای کنترل فشار خون بالا، از غذا درمانی استفاده می‌کند. بر اساس تحلیل‌های

آماری غذاهای ضد فشار خون، که در ۲۰ کتاب با موضوع استفاده از غذا درمانی برای کنترل فشار

خون بالا پیشنهاد شده‌اند، پیاز بیشترین دفعات توصیه را به خود اختصاص داده است.

محصولات خاصی وجود دارند که حاوی عصاره‌های پوست انگور، پیاز، روغن زیتون، ال‌کارنیتین،

ویتامین E، ویتامین C، لیکوپن و اسید فولیک هستند. مصرف روزانه این محصولات به مدت یک هفته

می‌تواند فشار خون سیستولیک (رقم بالا) را در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد و تأثیری

بر فشار خون دیاستولیک (رقم پایین) آن‌ها نگذارد.

پیاز حتی پس از پخته شدن، دارای خاصیت ضدالتهابی قوی است

در تحقیقی که اثر ضدالتهابی ۱۱۵ نمونه مواد غذایی پس از حرارت‌دهی را بررسی می‌کرد،

پیاز در دسته مواد غذایی بسیار فعال قرار گرفت. سایر غذاهای این دسته عبارتند از: پوره کوهی

و سیب‌زمینی شیرین قرمز، برگ چای صبحانه انگلیسی، قارچ صدفی، دارچین و قارچ دکمه‌ای.

آب پیاز و عسل برای پوست
پیاز و عسل به درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک می‌کنند

برای این منظور، دارویی طبیعی به شرح زیر تهیه کنید:

– ۲ قاشق غذاخوری آب پیاز

– ۱ قاشق غذاخوری عسل

– ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو

– ۱ فنجان چای یا آب گرم

این مخلوط را ۳ بار در روز، یا در موارد شدید، ۶ بار در روز بنوشید.

پیاز می‌تواند تب را کاهش دهد
یک پیاز را بصورت تکه‌های نازک خرد کنید. کف پاهای خود را با روغن نارگیل ماساژ دهید.

کمی از تکه‌های پیاز را درون قوس کف پا قرار داده و آن را با یک تکه پارچه یا باند ببندید.

روی این بانداژ را در طول شب با جوراب بپوشانید تا پیاز سموم بدن و بیماری را از بدن شما خارج

نماید و بدین ترتیب تب شما نیز فروکش خواهد کرد.

مطالعه خواص عسل آویشن طبیعی

با در نظر گرفتن این نکته که در کف پاهای ما، انتهای تقریباً ۷۰۰۰ عصب وجود دارد که به اندام‌های

مختلف در سرتاسر بدن متصل هستند، این روش منطقی به نظر خواهد رسید.

نوشیدن آب پیاز رقیق شده با آب نیز می‌تواند به تسکین تب شما کمک کند.

عسل و پیاز به تغذیه باکتری‌های مفید روده کمک می‌کنند

پری‌بیوتیک‌ها به عنوان غذای پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های مفید روده) شناخته می‌شوند. یکی از این پری‌بیوتیک‌ها

فروکتواولیگوساکارید (FOD) است که بطور طبیعی در مواد غذایی مانند گندم، پیاز، موز، عسل،

سیر یا تره فرنگی یافت می‌شود. «تخمیر FOS درون روده بزرگ منجر به ایجاد اثرات فیزیولوژیک

زیادی از جمله افزایش تعداد بی‌فیدوباکتری‌ها درون روده بزرگ، افزایش جذب کلسیم، افزایش وزن مدفوع،

کاهش زمان عبور مواد غذایی از دستگاه گوارشی و احتمال کاهش سطوح چربی خون می‌شود.

تصور می‌شود که افزایش بی‌فیدوباکتری‌ها، به دلیل تولید ترکیباتی جهت جلوگیری از پاتوژن‌های بازدارنده بالقوه،

کاهش سطوح آمونیاک خون و تولید ویتامین‌ها و آنزیم‌های گوارشی، برای بدن مفید باشد.»

اگرچه این پری‌بیوتیک‌ها برای ما مفید هستند، با این حال ممکن است در برخی افراد،

منبع تولید گاز روده نیز باشند. تولید گاز روده می‌تواند بصورت ورم یا ناراحتی شکمی،

افزایش نفخ شکمی و بوی بد دهان بروز نماید. در صورتیکه مبتلا به IBS (سندروم روده تحریک‌پذیر) هستید،

در مصرف این مواد احتیاط کنید.

پیاز و عسل از ابتلا به سرطان دستگاه گوارش پیشگیری می‌کند

پیاز دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، سیتوتوکسیک و آپوپتوتیک پیشرفته است. پیاز به همراه سایر مواد غذایی

نظیر گوجه فرنگی، روغن زیتون، بروکلی، سیر، انواع توت‌ها، سویا، عسل، چای، آلوئه‌ورا، انگور،

رزماری (اکلیل کوهی)، ریحان، فلفل تند، هویج، انار و زردچوبه، حاوی اجزای فعالی هستند که می‌توانند

آغاز و پیشرفت عامل‌های سرطان‌زا را تحت تأثیر قرار داده، در مسیرهای تعیین شده در تکثیر،

مرگ برنامه‌ریزی شده و متاستاز سلولی اثر بگذارند.

تحقیقات دیگر، نتایج خوب پیاز در روند درمان لوسمی را نیز نشان داده‌اند.

درد/عفونت گوش
پیاز را خرد کرده و درون یک جوراب نازک بریزید و دهانه جوراب را ببندید. جوراب پهن شده حاوی پیاز را بر

روی گوش ناخوش خود قرار دهید و سر، گوش و جوراب را با استفاده از یک کلاه بپوشانید تا جوراب

در محل خود ثابت بماند. سپس زمانی که درد گوش از بین رفت، جوراب را از روی گوش بردارید.

مزایا عسل و پیاز

کمک به کاهش اثر زخم یا سوختگی

تحقیقات بسیاری نشان می‌دهند که استفاده از عصاره پیاز، به عنوان محصولی خاص حاوی هپارین

و آلانتوئین بر روی پوست به مدت ۱۰ هفته تا ۶ ماه، رنگ، ظاهر و همچنین درد و خارش جای زخم افراد

که ناشی از سوختگی، پاک کردن تتو، انواع زخم‌ها یا حذف بافت‌ها بوسیله جراحی هستند، را بهبود می‌بخشد.

پیاز به درمان التهاب‌های پوستی مختلف کمک می‌کند

گذاشتن پیاز خرد یا له شده بر روی نواحی مبتلا به التهاب پوستی، نتایج بسیار خوبی در بر خواهد داشت.

این کار همچنین می‌تواند رشد موها را تسریع ببخشد. یک تحقیق قدیمی نشان می‌دهد که

بکار بردن آب پیاز بر روی پوست سر به مدت ۸ هفته، می‌تواند رشد موها در افراد دارای ریزش مو

به دلیل طاسی موضعی را بهبود ببخشد.

کمک به مشکلات مربوط به کلیه
مصرف پیاز به هر شکل (خام، آب‌پز یا پخته شده) داروی بسیار خوبی برای کلیه بوده و به

از بین بردن سنگ کلیه نیز کمک می‌کند.

کمک به بی‌خوابی

پیاز خاصیت آرام بخش و مفرح بر اعصاب ما دارد، بنابراین به خواب راحت و بهتر ما کمک می‌کند.

برای این منظور باید پیاز را در ساعات اولیه شب مصرف کنید.

پیاز برای دیابت نیز مفید است

پیاز به دلیل خاصیت کاهندگی قند خون، غذای بسیار مهمی برای افراد مبتلا به دیابت می‌باشد.

احتیاط درباره مصرف عسل و پیاز
* «نشریه پزشکی دستگاه گوارش آمریکا» اظهار می‌کند در حالی که افرادی در حالت طبیعی سوزش معده

را تجربه نمی‌کنند می‌توانند پیاز خام را بدون مشکل مصرف نمایند، اما مصرف پیاز در افرادی که مبتلا به

سوزش معده مزمن یا بیماری رفلاکس معده هستند، می‌تواند این علائم را وخیم‌تر کند.

* مصرف مقادیر زیاد پیاز می‌تواند باعث رقیق‌تر شدن خون شود. در صورتی که مقدار زیادی پیاز سبز بخورید

یا میزان مصرف خود را سریع افزایش دهید، ویتامین K موجود در آن ممکن است با داروهای مشخص رقیق

کننده خون مانند کومادین، تداخل ایجاد کند.

 

در وب سایت nikniko.ir

خرید محصولات
فروشگاه محصولات
شبکه های اجتماعی فروشگاه
سبد خرید
telegram
insta