عسل یکی از خوشمزه ترین و همچنین مقوی ترین مواد غذایی است
که در صبحانه و میان وعده های غذایی از آن استفاده می شود.
مسلما عسلی که طبیعی باشد هم طعم بهتری دارد و هم خاصیت بیشتری ، اما مسئله اینجاست که چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم.
برای مصرف کننده ی عادی یک راه بیشتر برای شناسایی عسل وجود ندارد؛
آن هم استفاده از حواس است.
رنگ و غلظت عسل نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت این محصول باشدچراکه غلظت و رنگ عـسل بسته به شرایط اقلیمی تولید آن متفاوت است اما عـسل طبیعی، عطر و طعم گل ها را دارد.
عـسل از جمله ارزشمند ترین مواد غذایی و سرشار از سودمند ترین مواد حیاتی اعم از :
مواد آلی، معدنی، قند های طبیعی، انواع ویتامین ها است که برای تولید آن، زنبورعـسل شهد بهترین گل ها را مکیده و
پس از افزودن انواع آنزیم ها و انجام چند کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو، نشاط آور،
نیروزا و شفابخش به نام عـسل می کند.
خرید محصول