سرکه ی سیب
سرکه و موارد استفاده ان در زنبورداری سرکه به خاطر اسیدی شدید ان،در صنعت زنبورعسل،بسته بندی عسل،تهیه کیکهای جانشین گرده گل و مخلوط با شربت شکر در تغذیهزنبورعسل کاربرد دارد.
عسل تولیدی دیرتر رس کرده و کریستالیزه نشودو در زمستان زنبور بتواند از عسل ذخیره شده استفاده کند.
مواد موجود در سرکه سیب عبارتند از استیک اسید ، مالیک اسید ، پتاسیم ، منیزیم ، گوگرد ،
فسفر ، کلسیم ، گوگرد ، مس ، آهن و فلوئور . از ویتامین ها هم میشه به A , B(B1,B2,B6),C اشاره کرد .
سرکه سیب حاوی مواد دیگه ای مثل آنتی اکسیدانت ها و مواد نگهدارنده و ضد کپک
(بخاطر وجود تانیک و اسید پروپیون ) هم هست . pH این محلول بین چهار تا پنجه که
میشه گفت جزو اسید های نسبتا قویه .
دلیل استفاده از محلول سیب در زنبورستان
۱ – اثر ضدعفونی کننده و ضدقارچ سرکه سیب (قبلا در مورد استفاده از استیک اسید نوشته بودم )
۲ – پاک کردن املاح داخل روده های زنبورها
۳ – شکرک نزدن شربت – که میتونیم با جوهر لیمو جایگزینش بکنیم .
طریقه مصرف :
۱ – مخلوط با شربت به نسبت ۱ به ۳ – یکی سرکه و ۵ تا شربت – برای درمان
۲ – مخلوط یک به ۲۰ – برای تغذیه زمستانه
۳ – مخلوط ۱ به ۵ با شربت ( ۱ شکر و ۱٫۵ آب ) بهمراه یک قاشق عسل و اسپری کردنش روی زنبورها
۴ – مخلوط ۱ به پنج با آب و اسپری از بین قابها – در بهار – زنبورا سریعا مصرفش میکنن .
خرید سرکه ی سیب
منبع توضیحات : www.asalmasood.ir
خرید محصول