سرکه ی سیب

سرکه و موارد استفاده ان در زنبورداری سرکه به خاطر اسیدی شدید ان،در صنعت زنبورعسل،بسته بندی عسل،تهیه کیکهای جانشین گرده گل و مخلوط با شربت شکر در تغذیهزنبورعسل کاربرد دارد.

عسل تولیدی دیرتر رس کرده و کریستالیزه نشودو در زمستان زنبور بتواند از عسل ذخیره شده استفاده کند.

مواد موجود در سرکه سیب عبارتند از استیک اسید ، مالیک اسید ، پتاسیم ، منیزیم ، گوگرد ،

 فسفر ، کلسیم ، گوگرد ، مس ، آهن و فلوئور  . از ویتامین ها هم میشه به A , B(B1,B2,B6),C اشاره کرد .

سرکه سیب حاوی مواد دیگه ای مثل آنتی اکسیدانت ها و مواد نگهدارنده و ضد کپک

(بخاطر وجود تانیک و اسید پروپیون ) هم هست . pH این محلول بین چهار تا پنجه که

میشه گفت جزو اسید های نسبتا قویه .

دلیل استفاده از محلول سیب  در زنبورستان

۱ – اثر ضدعفونی کننده و ضدقارچ سرکه سیب (قبلا در مورد استفاده از استیک اسید نوشته بودم )

۲ – پاک کردن املاح داخل روده های زنبورها

۳ – شکرک نزدن شربت – که میتونیم با جوهر لیمو جایگزینش بکنیم .

طریقه مصرف :

۱ –  مخلوط با شربت به نسبت ۱ به ۳ – یکی سرکه و ۵ تا شربت – برای درمان

۲ – مخلوط یک به ۲۰ – برای تغذیه زمستانه

۳ – مخلوط ۱ به ۵ با شربت ( ۱ شکر و ۱٫۵ آب ) بهمراه یک قاشق عسل و اسپری کردنش روی زنبورها

۴ –  مخلوط ۱ به پنج با آب و اسپری از بین قابها – در بهار – زنبورا سریعا مصرفش میکنن .

خرید سرکه ی سیب

منبع توضیحات : www.asalmasood.ir

خرید محصول
فروشگاه محصولات
شبکه های اجتماعی فروشگاه
سبد خرید
telegram
insta