خواص درمانی این عسل

عسل محصولی است که از تلاش و فعالیت زنبور عسل بر روی شهد شکوفه های درخت نارنج که به بهارنارنج معروف است و سایر مرکبات مانند پرتقال و لیمو تهیه و تولید می شود.

 

این عسل دارای طعمی خوشایند می باشد و خواص دارویی فراوانی می باشد.

این گونه عسل ضد اسپاسم می باشد و خاصیت آرامش بخشی دارد و در رابطه با افراد عصبی و مضطرب بسیار موثر می باشد.

 

فواید این عسل

تقویت حافظه و انرژی زا,مقوی معده و باد شکن,مفید برای کمبود ویتامین c,ضد تهوع,نرم کننده سینه

مفید برای سرما خوردگی,کاهش ورم های بدن,ضد عفونی کننده,تصفیه خون,اشتها آور,برطرف کننده ناراحتی های صفرا

مسکّن,مفید برای سکسکه,مقابله با کرم های روده,مفید برای سرطان های معده,ازدیاد متابولیسم پایه,پیشگیری از انواع سرطان ها,کاهش کلسترول,درمان بی خوابی و تپش قلب

 

ویژگی های عسل مرکبات

رنگ : زرد کم رنگ

بو : ضعیف

طعم : خوشایند

رنگ : زرد متمایل به قهوه ای

فصل برداشت : از اوایل فروردین ماه تا اواسط آن

محل تولید عسل : باغات شمال و جنوب کشور

 

میزان مصرف عسل مرکبات

بزرگسالان : روزانه ۵۰-۷۰ گرم

کودکان بالای یکسال : ۲۰-۳۰ گرم روزانه

 

مناطق تولید عسل

این گونه از عسل در استان های شمالی کشور، استان فارس و استان هرمزگان تولید و برداشت می شود.
در برخی از نقاط کشور عسل و عسل بهارنارنج را یکی می دانند و برخی مناطق نیز آنها را تفکیک می کنند.

چنانچه بخواهیم در برداشت عسل ، عسل بهارنارنج را از سایر مرکبات جدا کنیم، امکانپذیر است.

مرکبات سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبرهای محلول هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است.

 

آیا این عسل فقط شهد مرکبات است؟

منظور از این گونه عسل ها ، عسلی است که بخش اعظم شهد مورد استفاده در تهیه آن از مرکبات تامین شده است.

زیرا زنبور در سراسر منطقه پرواز میکند و امکان ندارد که فقط از شهد یک گیاه استفاده کند، ما به گل هایی که زنبورهایمان به سراغ آن ها می روند دقت می کنیم و اگر بیشتر این گل مرکبات باشد، عسلی که به فاصله ۱ تا ۲ روز به فاصله ی اتمام شهد مرکبات برداشت می کنیم، عسل خواهد بود.

 

منبع : javanhoney.com

 

خرید محصول
فروشگاه محصولات
شبکه های اجتماعی فروشگاه
سبد خرید
telegram
insta